“QUÈ N’HEM DE FER DEL CATALA?” A CÀRREC DE GERARD FUREST


Data

14/01/2023

Hora

18:30

Lloc

Biblioteca Germanes Güell de Tàrrega
Plaça Sant Antoni 3

XERRADA-COL·LOQUI
“QUÈ N’HEM DE FER DEL CATALA?”
A CÀRREC DE GERARD FUREST
Bon dia.
A l’Assemblea Nacional Catalana estem (pre)ocupats per la greu situació que viu la nostra llengua, el català. Una nació pot arribar a sobreviure sense tenir estat (nosaltres en som un exemple), però estem convençuts que sense una llengua pròpia, qualsevol nació s’afebleix fins a quedar en el no res.
La llengua, com a pal de paller de tota cultura, és un bé a protegir, i la nostra en aquests moments està en perill de desaparèixer. Les estadístiques son clares: només un 36% de catalans té el català com a llengua habitual. Hem de intentar capgirar aquestes dades.
En aquest sentit, a ANC Tàrrega per la independència tenim preparada una xerrada-col·loqui per conscienciar-nos de la situació.
Us convoquem doncs al següent acte:
Data: dissabte 14 de gener de 2023.
Hora: a 2/4 de 7 del vespre.
Lloc: biblioteca Germanes Güell de Tàrrega, plaça de Sant Antoni 3.
Activitat: xerrada-col·loqui a càrrec del lingüista i activista Gerard Furest, autor del llibre “Decàleg irreverent per a la defensa del català”. Durant l’acte, es sortejaran diversos exemplars entre els assistents.
Si creus que el català està en perill i vols fer alguna cosa per salvar-lo, no pots deixar d’assistir a aquesta interessant xerrada.
Us hi esperem !!!
Moltes gràcies.
Salut i Independència.
Carles López i Piqué, coordinador.


Organitzat per“QUÈ N’HEM DE FER DEL CATALA?” A CÀRREC DE GERARD FURESTDescàrregues