Xerrada comarcal sobre l’estratègia independentista


Data

03/11/2022

Hora

19:30

Lloc

La Patronal
Avinguda de Pau Casals, 86

El 3 de novembre, a Sant Quirze, es farà el debat d’estratègia independentista del Vallès Occidental

Com sabeu, des de l’Assemblea Nacional Catalana hem estat defensant la necessitat de superar l’autonomisme i la dominació espanyola fent efectiu el mandat de l’1 d’Octubre de 2017 i, en conseqüència, aixecar la suspensió de la Declaració d’Independència aprovada pel Parlament de Catalunya.

Per tal de fer efectiu aquest mandat, l’Assemblea s’ha fitxat com a horitzó aquesta legislatura. Ara bé, un escenari d’aquesta magnitud no es pot improvisar, i és en aquest sentit que convoquem la Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista. Volem definir col·lectivament quines són les actuacions necessàries a realitzar per part de les institucions i el moviment social, i quins són els compromisos que plegats assumim com a moviment per la independència.

Per preparar la Conferència Nacional estem fent un cicle de xerrades amb l’objectiu de mobilitzar el territori amb un missatge clar: hem començat un nou cicle que volem culminar. Les xerrades també han de servir per contactar amb totes les associacions i entitats que estan treballant des del territori.

Al Vallès Occidental farem aquesta trobada el dia 3 de novembre, a les 19:30, a Sant Quirze del Vallès, a la Patronal, av. Pau Casals 86.  La xerrada serà a càrrec de Dolors Feliu, presidenta de l’Assemblea, Vicent Partal, director de Vilaweb i Elisenda Paluzie, vicepresidenta de l’UNPO.


Organitzat perXerrada comarcal sobre l'estratègia independentistaDescàrregues