FAQs per inscripcions a la VIII Assemblea General

Si ho has intentat amb el número de DNI i no has pogut, fes-ho amb el teu número de sòcia o soci. Si així tampoc has pogut fer-la, posa’t en contacte amb nosaltres al telèfon 93 347 1714 (Departament d’atenció a les sòcies i socis) o bé escriu un a cens@assemblea.cat. S’hi haurà d’indicar nom, cognoms, NIF, correu i telèfon de contacte de la persona que presenta la incidència.

Si l’acompanyant també és membre de ple dret, heu de fer la inscripció per separat.
Es considera acompanyant el simpatitzant que ve amb un membre de ple dret. Si no n’és, es podrà fer simpatitzant al mateix recinte, però no podràs incloure a la teva inscripció.

Envia un correu amb les teves dades a cens@assemblea.cat i resoldrem la incidència. S’hi haurà d’indicar nom, cognoms, NIF, correu i telèfon de contacte de la persona que presenta la incidència.

Comprova la bústia de correu brossa i les diferents bústies de gmail.
Recorda que per entrar no és necessària la confirmació, però si la vols, envia’ns un correu a cens@assemblea.cat i indica’ns que t’has inscrit però no has rebut la confirmació.

Les inscripcions no es poden modificar directament un cop fetes. Per tant cal demanar l’anul·lació de la reserva i fer-ne una de nova. Posa’t en contacte amb nosaltres al telèfon 93 347 1714 (Departament d’atenció a les sòcies i socis) o bé escriu un correu amb les teves dades a cens@assemblea.cat. S’hi haurà d’indicar nom, cognoms, NIF, correu i telèfon de contacte de la persona que presenta la petició.

Les inscripcions no es poden modificar directament un cop fetes. Per tant cal demanar l’anul·lació de la reserva i fer-ne una de nova. Posa’t en contacte amb nosaltres al telèfon 93 347 1714 (Departament d’atenció a les sòcies i socis) o bé escriu un correu a cens@assemblea.cat. S’hi haurà d’indicar nom, cognoms, NIF, correu i telèfon de contacte de la persona que presenta el canvi.

Aquest any hi haurà un màxim de places de dinar disponibles. Si en queden podràs comprar el teu tiquet allà mateix, però no t’ho podem garantir ja que l’aforament és limitat.

Per fer un canvi de menú, posa’t en contacte amb nosaltres al telèfon 93 347 1714 (Departament d’atenció a les sòcies i socis) o bé escriu un correu amb les teves dades a cens@assemblea.cat. S’hi haurà d’indicar nom, cognoms, NIF, correu i telèfon de contacte de la persona que presenta el canvi.

Per demanar la devolució del pagament del dinar cal que enviïs un correu a cens@assemblea.cat. S’hi haurà d’indicar nom, cognoms, NIF, correu, telèfon de contacte de la persona que presenta la devolució i data del pagament i et serà retornat al mateix compte de la targeta.

Per anul·lar la teva inscripció posa’t en contacte amb nosaltres al telèfon 93 347 1714 (Departament d’atenció a les sòcies i socis) o bé escriu un correu amb les teves dades a cens@assemblea.cat. S’hi haurà d’indicar nom, cognoms, NIF, correu i telèfon de contacte de la persona que presenta la baixa.

Assemblea Nacional Catalana
Carrer de la Marina, 315,
08025 Barcelona
Correu electrònic: dades@assemblea.cat
Telèfon: 93 347 17 14*

*Per motius de seguretat i fiabilitat la trucada serà enregistrada.