Esteu aquí

Manifest Eix Innovació

Baixar en format PDF

Manifest Innovació

Companys, el 27 de setembre és on tot comença.

El 27 de setembre decidirem.

Decidirem si volem construir la República Catalana o volem seguir malvivint amb un Estat en contra.

Decidirem sí o no  a la independència.

Decidirem per tenir un futur millor, un futur que puguem construir entre tots. I des de l’Assemblea sabem que la única manera de tenir aquest futur és votar a aquelles candidatures que tinguin un explícit compromís amb la construcció del nou país. És votar sí.

Sí a la República Catalana. Sí a crear un país nou. Sí a un país que sigui  més democràtic, més lliure i amb més justícia social.

Estem convençuts dels beneficis de la independència. Dels beneficis de tenir un estat que ens jugui a favor. I volem explicar-los a tothom i que tothom pugui contribuir a la creació d’aquest Estat. 

La República Catalana ens permetrà fer una regeneració democràtica. Construirem un nou país sense reproduir els tics de la vella política, sense calcar models caducs, obsolets i fracassats. Sabem que per aconseguir resultats diferents cal canviar i fer les coses diferents. Que són els canvis els que ens permeten avançar. Podrem crear un Estat amb més participació i sense corrupció.

La República Catalana ens permetrà tenir més llibertat. Viure essent respectats i com a persones dignes. 

La República Catalana ens permetrà tenir un Estat amb més Innovació i promoció de la recerca. 

Un Estat que superarà els greus entrebancs actuals, producte d’un dèficit fiscal gravíssim, d’una política de recerca i innovació inestable i centralitzadora.

Un Estat en el que el talent i la creativitat seran la base del desenvolupament, la riquesa i el benestar dels ciutadans.

On la disponibilitat de molts més recursos permeti una dotació econòmica estable per a la investigació, la modernització, la captació de talent internacional i la formació d’un model de recerca propi.

Un Estat amb una inversió pública en recerca i Innovació a l’alçada de la seva riquesa que farà possible un augment dels recursos privats, com passa en la majoria de països més avançats i innovadors del món.

Un Estat, en definitiva, que fonamenti en la Innovació, la recerca, el talent i la creativitat, la seva riquesa, el seu futur i el seu benestar social.

Recordeu:

El 27 de setembre votarem.

Votarem si volem iniciar el projecte més engrescador que una societat pot construir. Votarem per un futur millor. Per construir la República Catalana.

Tenim l’oportunitat  única de crear un país millor. Aprofitem-la.

La República catalana està arribant, apunta-t’hi!