Normes de Participació a les Xarxes Socials

Benvinguts/des a la pàgina de facebook de l’Assemblea Nacional Catalana. Les pàgines de Facebook de l’Assemblea Nacional Catalana (en endavant “Assemblea”) tenen l’objectiu d’establir un contacte directe entre les diferents assemblees (nacional, territorials, sectorials i exteriors) i els seus seguidors, i perquè aquests puguin opinar sobre les informacions que es publiquen així com fer suggeriments, comentaris o crítiques constructives.

A l’Assemblea hem apostat des dels nostres inicis per la participació a les xarxes socials, plantejant-les com un espai més de la nostra comunicació corporativa. Els nostres objectius són els següents:

 1. Comunicar informació corporativa de l’entitat.
 2. Difondre actes, activitats i mobilitzacions.
 3. Fer públics posicionaments de l’entitat.
 4. Retransmetre activitats de l’entitat i dels seus portaveus.
 5. Divulgar el missatge favorable a la independència de Catalunya. La participació és oberta i accessible per a tothom, sempre que es mantingui la convivència i el respecte per l’entitat i els seus socis i per la resta d’usuaris que participen en les xarxes.

Agraïm i apreciem la participació de qui ho vulgui fer. Per això, estem sempre a la vostra disposició a través dels missatges privats de les mateixes xarxes socials o bé a l’adreça de correu xarxessocials@assemblea.cat

Per participar-hi s’han de seguir les següents normes de participació:

 • No es poden proposar adhesions a grups o pàgines de facebook que no siguin de l’àmbit Assemblea.
 • No es pot escriure més d’una vegada el mateix comentari. Fer-ho es considerarà spam.
 • No es permetrà que cap persona a títol personal monopolitzi la pàgina.
 • No es poden fer servir les pàgines per fer propaganda, ni publicitat d’empreses o esdeveniments de cap tipus.
 • Respecteu les opinions de la resta de participants, tot i no compartir-les. No es pot insultar o utilitzar un llenguatge ofensiu, racista, violent o xenòfob, ni promoure activitats il·legals.
 • No està permesa la publicació de comentaris que vulnerin l’honor o la dignitat de les persones a través d’insults, calúmnies o comentaris xenòfobs i sexistes que vulnerin la convivència o que fomentin la violència i/o l’odi.
 • Cenyiu-vos al tema. Si voleu discutir sobre un altre, podeu buscar una altra pàgina que sigui més adient.
 • No envieu contingut amb copyright sense permís del propietari. En el cas que es consideri oportú facilitar continguts d’Internet amb copyright, escriviu la URL per tal que la gent pugui fer l’enllaç i descarregar-se’n els continguts des de la pàgina propietària.
 • Queda prohibit fer ús del contingut, imatges i logotips corporatius de l’Assemblea sense identificació, així com la modificació d’aquests, sense la nostra autorització expressa per escrit.
 • No es poden publicar dades personals pròpies ni de tercers (amb o sense permís).
 • Normes de facebook. A més, cal tenir present que facebook té les seves pròpies normes de participació i que també cal respectar-les. Podeu consultar-les seguint aquest enllaç. http://www.facebook.com/terms.php?locale=ES

Totes aquestes normes estan pensades perquè la pàgina pugui complir el seu objectiu: esdevenir una eina de comunicació amb les persones que volen estar informades de l’activitat de l’Assemblea.

Avís important

 • L’Assemblea pretén eixamplar amb la seva activitat la majoria social a favor de la creació de la República catalana. Per tant, es reserva el dret de suprimir o de no publicar continguts que no tinguin a veure amb aquest fet.
 • L’Assemblea no es fa responsable dels continguts publicats o emesos per altres pàgines o grups mitjançant correu de facebook, malgrat que hi consti el nom de la institució. Assegureu-vos que és la pàgina oficial de l’Assemblea.
 • L’Assemblea es reserva el dret de suprimir sense avís previ qualsevol comentari o contingut que vulneri aquestes normes.
 • L’Assemblea no es fa responsable de les publicacions que tercers puguin fer en els seus perfils a les xarxes socials.
 • L’Assemblea es reserva el dret de bloquejar l’activitat de qualsevol usuari sense avís previ que vulneri aquestes normes.