Agents rurals per la independència

Facebook
https://www.facebook.com/Agents-Rurals-de-Catalunya-Associació-Professional-469534259757604

Correu electrònic
agentsrurals@assemblea.cat

Agents rurals en lluita per la dignitat de la terra i de classe

 

La Constitució Espanyola diu: “que la missió de l’exèrcit es preservar la unitat de la Pàtria”, la mateixa Constitució és una contradicció i es delata a si mateixa, cap unitat natural es pot mantenir per les forces de les armes, si realment és una unitat es manté per si sola, quan es necessita la força militar per mantenir una unitat és que aquesta és artificial, això vol dir que no existeix tal unitat, és una altre cosa, és un segrest.

Us imagineu països com Holanda o Suècia fent un xantatge emocional a la seva població sobre l’exercit i la unitat de la pàtria?

És lícit un matrimoni a punta de pistola?

Quan de temps duraria la unitat entre Catalunya i Espanya? Si aquesta última no tingués la coacció de la força i de les armes? Cinc minuts, potser deu? A on és doncs la unitat?

És una mentida, una gran mentida..

Volem viure dins d’una mentida? Quines implicacions té viure dins d’una gran mentida?

Quant de temps perdut, quanta tensió generada, quin desgast, quant de marejar la perdiu, quantes generacions perdudes, tot per mantenir unes estructures feudals de la monarquia hispànica absolutista, que sobrevisqueren gràcies al franquisme, i el franquisme que s’ ha readaptat i perdura en la democràcia..

Espanya? Unitat de la Pàtria? Tot fals, un muntatge per mantenir unes estructures de poder per afavorir a una colla de sangoneres, que no només han espoliat a Catalunya, també han abusat i esclavitzat a un grapat de generacions de les classes populars espanyoles, els mateixos que dissenyaven la destrucció cultural del nostre País són els mateixos que explotaven i condemnaven a la misèria als pagesos o treballadors Andalusos i Castellans, quina vergonya, quanta ignomínia!

L’essència del Imperialisme Espanyol s’ha mantingut a costa de la nostra alegria i la nostra economia..

Quant un Estat vol subjugar i escanyar a un col·lectiu, quines implicacions té? Quines seqüeles deixa? Quins vicis adquireix aquest col·lectiu a resultes de la repressió? Per què a resultes de qualsevol repressió hi ha sempre conseqüències negatives, i quines són aquestes conseqüències?

Moltes, des de lesionar l’autoestima del col·lectiu i les persones, des de posar traves perquè no puguem desenvolupar-nos plenament, la perversió i degradació de les relacions,  l’escanyament històric econòmic que ens afecta dia a dia en molts aspectes..

Ara ja n’estem tips, ens cal una ruptura a aquesta inèrcia, cal una resolució a un conflicte que ja dura 300 anys, cal donar-li la volta, cal donar-nos oxigen fresc i net, ser lliures al cent per cent..

Ara se’ns presenten dos camins oposats:

L’un, el continuisme, viure aquella gran mentida, i ser uns conformistes grisos i cecs davant dels orígens de certs problemes, i un futur com ciutadans de 2ª categoria, la qual cosa implica continuació del conflicte Nacionalista.

L’altre camí, el de ser Sobirans, i l’opció d’aniquilar aquest conflicte generador d’una tensió que desgasta, i de reinventar un nou escenari on sentim que les causes socials poden agafar el protagonisme que es mereixen,  i així viure la nostra autoestima i la nostra alegria amb total plenitud.

Els Agents Rurals som moltes coses, però som un col·lectiu amb molt de caràcter I amb una necessitat de servir a les persones, és per això que la independència ens interessa, doncs en un nou escenari en menys imposicions i submissions, i amb més recursos econòmics que de fet són els nostres legítims recursos, podem donar i arribar més enllà.

No! Els Agents Rurals no volem viure dins la mentida, volem viure al màxim la realitat, i aquesta és diu llibertat!!

[wp-svg-icons icon=”file-3″ wrap=”i”] [download-attachment id=”4786″ title=”Descarrega la carta”]

Descàrregues