Pregunta de la consulta:

Ratifiqueu el posicionament adoptat pel Secretariat Nacional, respecte de les Eleccions Municipals 2019, en el sentit de potenciar i/o impulsar unes primàries obertes a la ciutadania i als representants de partits polítics, per conformar candidatures unitàries independentistes amb l’objectiu d’assolir alcaldies republicanes en el màxim nombre de municipis?

: Significa que esteu d’acord amb l’estratègia nacional independentment del municipi on voteu, és a dir que esteu d’acord amb què l’ANC impulsi o contribueixi a l’organització d’unes primàries obertes a candidats de partits i societat civil per formar una llista unitària independentista. Amb les excepcions següents:

  1. Als municipis de més de 25.000 habitants que per l’actual correlació i projecció futura, o bé per la formació d’una llista unitària o candidatura ad hoc, estigui garantida l’alcaldia independentista, no s’impulsaran primàries. Les AT’s del territori d’acord amb el SN hi tenen un paper molt important en aquesta determinació, municipi a municipi.
  2. Als municipis de menys de 25.000 habitants, les AT’s locals hauran de valorar, d’acord amb el SN, si amb la situació actual de correlació de forces, i la projecció a futur que tinguin, és aconsellable impulsar un procés de primàries en el municipi, o seria millor establir només compromisos amb els actors locals, per seguir garantint l’alcaldia independentista.

NO: Significa que no esteu d’acord amb l’estratègia nacional proposada. Això implica que l’ANC no fixarà una estratègia nacional ni recomanacions per a les assemblees territorials.

Resultats

Informació sobre la consulta
Consulta el cens
Argumentari