Benvolguts/des,

Amb la determinació de fer efectiva la declaració d’independència, l’Assemblea està organitzant una Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista per definir, col·lectivament, quines són les actuacions necessàries a dur a terme per les institucions i el moviment social.

Amb aquest objectiu, volem propiciar una nova embranzida social i institucional que ens permeti fer efectiva, desplegar, defensar i sostenir en el temps la declaració d’independència

Ara bé, un escenari d’aquesta magnitud no es pot improvisar, i és en aquest sentit que convoquem una conferència ciutadana i d’entitats per la independència. Volem definir conjuntament quines són les actuacions que cal dur a terme per part de les institucions i el moviment social, i quins són els compromisos que plegats assumim com a moviment per la independència per fer-les realitat.

Tornem-hi per vèncer, inscriviu-vos a la conferència!

En aquest sentit, l’Assemblea Nacional Catalana està organitzant el cicle de conferències ‘Horitzó independència: 2023-2025’ a tot Catalunya per donar a conèixer la Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista.

Amb l’horitzó del 2025, l’Assemblea vol conformar una nova aliança civil i institucional, que permeti fer efectiva, desplegar i defensar una declaració d’independència, legitimada pel referèndum de l’1 d’octubre i també per la majoria democràtica independentista votada al Parlament de Catalunya.

Consulta les dates aquí: