Acte Consell Local de la República

Tàrrega, Urgell


Data

11/12/2019

Hora

20:00

Lloc

Sala de Plens de l’Ajuntament de Tàrrega
Ajuntament de Tàrrega

Bon dia a tothom.
Ja fa més d’un any i mig, concretament el dia 8 de març del 2018, es va constituir el Consell per la República presidit per Carles Puigdemont, amb seu a la Casa de la República de Waterloo. Des de llavors hi ha hagut una massiva incorporació de ciutadans al seu registre fins arribar als més de 82.000 inscrits de l’actualitat.
Dons bé, ara s’intenta fer un pas més amb la creació dels Consells Locals de la República. Unes entitats que mitjançant la Coordinadora de Consells Locals estarà en contacte amb el Consell per la República de Bèlgica.
En aquest sentit i amb la intenció de crear un Consell Local a Tàrrega, convoquem a tothom i molt especialment a tots els inscrits al registre del Consell per la República, a següent acte informatiu:
Data: dimecres 11 de desembre.
Hora: 8 del vespre.
Lloc: Sala de Plens de l’Ajuntament de Tàrrega.
Intervindrà Lluís Torrent, Secretari Nacional de l’ANC.
L’objectiu de l’acte és informar a tothom dels passos que cal fer per constituir el Consell Local de la República de Tàrrega, i començar a caminar en aquest sentit.
Tots els qui hi esteu interessats i molt especialment els que us heu inscrit al registre del Consell per la República, no hi podeu faltar.
Us hi esperem!!!
Salut i República Catalana.


Organitzat perActe Consell Local de la República