Cadena Humana per la Llibertat

Tàrrega, Urgell


Data

16/09/2018

Hora

01:15

Lloc

Plaça Major
Plaça Major

Com cada 16 de mes i en motiu del empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, farem una nova protesta per exigir la llibertat de tots els represaliats i represaliades polítics, tant de presos com d’eixiliats.

En aquest sentit us anunciem la convocatòria de una manifestació a Tàrrega pel diumenge dia 16/09/18 a les 12:30 a la plaça Major.

Aquesta vegada en comptes de fer la habitual concentració a la plaça, farem una Cadena Humana per la Llibertat amb el següent recorregut:

Trobada i sortida de la plaça Major; seguirem pel carrer Carme fins arribar a la plaça del Carme (El Pati).

Com mateix enunciat indica, farem una Cadena Humana. Vol dir que des de la plaça Major, tots els assistents ens col·locarem en línia l’un al costat de altre fins a la plaça del Carme (El Pati).

Com fem darrerament volem que sigui un acte participatiu, per això quan estigui la Cadena Humana completada, des del principi de la mateixa ens anirem passant l’un a l’altre, les fotografies (16) de tots els represaliats fins a portar-los al final de la Cadena.

Amb l’entrega a la plaça Major de la darrera foto, i conforme les fotos vagin pujant cap a la plaça del Carme (El Pati), anirem desfent la Cadena i en manifestació seguirem les fotos fins al final.

Una vegada siguem tots a la plaça del Carme, llegirem l’acostumat manifest per cantar finalment l’himne dels Segadors.

Us animem a participar-hi massivament. Si volem que surti bé, hauriem de comptar amb unes 200 persones.

PARTICIPEU-HI !!! ELS NOSTRES PRESOS I EXILIATS S’HO MEREIXEN.


Organitzat perCadena Humana per la LlibertatDescàrregues