Caminada Popular per la República Catalana

Tàrrega, Urgell


Data

22/08/2020

Hora

20:00

Lloc

El Pati
Plaça del Carme

Novament i ja en van quatre, ANC Tàrrega per la Independència organitza una caminada popular, aquest any amb el lema: Caminada per la República Catalana.
Per l’ofec econòmic continuat que pateix el nostre país, i per la repressió ferotge a que estem sotmesos els catalans per part de l’Estat espanyol, creiem que el lema escollit és el més que adient.
La pandèmia del coronavirus ens obliga a adaptar-nos a les mesures sanitaries preventives. Per aquest motiu i davant la impossibilitat de poder-ho portar a terme, hem canviat el sopar que habitualment oferíem gratuïtament al acabar, per un lot de productes de Km 0 igualment de forma gratuita, que creiem que tindrà molt bona acollida.
Per tant, us convoquem a la següent activitat:
Caminada popular per la República Catalana.
Dia: dissabte 22 d’agost.
Hora: 8 del vespre.
Sortida i arribada: plaça del Carme (El Pati) de Tàrrega.
Recorregut: plaça del Carme, carrer Sant Pelegrí, plaça Rafael Casanova, carrer Roger de Llúria, carrer Blaie, carrer Pins, camí, tossal del motocròs i Estelada, camí (avituallament), carrer Amics de l’Arbre, carrer Mestre Amigó, carrer Santes Espines, carrer Sant Pelegrí, Plaça del Carme. Total 6 Km. a l’abast de tothom.
Si disposeu de llum frontal, us recomanem que la porteu.
Enguany és preceptiu portar mascareta i guardar la distància social d’un metre i mig.
A l’arribada obsequiarem a tothom amb un lot de productes de Km 0. Per poder inscriure’t, és necessari retirar el tiquet GRATUÏT al nostre local del carrer Sant Joan 30 de Tàrrega.
Per les experiències dels anys anteriors, sabem que us ho passareu molt bé.
No us ho podeu perdre. Us hi esperem !


Organitzat perCaminada Popular per la República CatalanaDescàrregues