Campanya “Apadrina una estelada”

Tàrrega, Urgell


Data

23/04/2021

Hora

09:00

Lloc

Diversos llocs de Tàrrega
Tàrrega

Desprès d’un llarg període de temps d’estelades guarnint bona part dels fanals de Tàrrega, i com que la lluita cap a l’alliberament Nacional sembla que encara s’allargarà, ara toca fer una renovació total per l’envelliment tant dels suport metàl•lics com de les estelades.

El projecte té un abast important i només en material: 68 suports metàl•lics de gran qualitat amb ferro galvanitzat i distribuïts en 12 mides diferents per poder donar cobertura a les diferents mides dels fanals; i 100 (en prevenció de reposició) estelades especials per la qüestió (millor tela i reforçades), el pressupost es dispara considerablement.

En aquest sentit, a l’ANC Tàrrega per la Independència hem cregut convenient engegar una campanya de micro-mecenatge amb el nom APADRINA UNA ESTELADA, on posarem al vostre abast uns tiquets de col•laboració amb dos possibilitats: uns de 2€ i altres de 10€ perquè tothom que vulgui hi pugui col•laborar des de una molt petita aportació fins on desitgi.

Podreu trobar els tiquets de col•laboració al nostre local Social del carrer Sant Joan 30 de Tàrrega; a la nostra parada del mercat dels dilluns; i en qualsevol altra ocasió que sortim al carrer (parada Sant Jordi, concentracions……).

Volem que la ciutat de Tàrrega torni a lluir esplendorosament plena d’estelades totes noves, enviant un clar missatge de que la lluita continua.

No dubtem que molts conciutadans hi voldreu participar de bon grat.
Us animem a fer-ho!!


Organitzat per



Campanya "Apadrina una estelada"



Descàrregues