Cicle de xerrades mensual ‘Objectiu Independència’


Data

27/01/2024

Hora

12:00

Lloc

Plaça dels Alls
Plaça dels Alls

L’Assemblea Valls-Alt Camp ja ha presentat el cartell de les xerrades del cicle “Objectiu independència” que tindran lloc aquest trimestre a la plaça dels Alls, una programació que es manté mensualment per segon any consecutiu i que convida veus plurals del moviment independentista.

Així, la primera xerrada anirà a càrrec de Francesc Ribera “Titot”, músic, escriptor i polític català, cantant del grup Brams. L’exregidor de la CUP per Berga presentarà el dissabte 27 de gener, a les 12 h, el seu llibre El silenci que heu de témer, i aprofitarà també per opinar sobre la situació política.

La segona xerrada serà protagonitzada per Júlia Ojeda, investigadora i coautora del “Manifest per un nacionalisme feminista”. Aquesta jove investigadora, sòlida articulista en diversos mitjans del país, participarà en el cicle vallenc el dissabte 17 de febrer, també a les 12 h.

Finalment, la tercera xerrada la farà l’historiador Josep Pinyol el dissabte 23 de març. Antic secretari nacional de l’Assemblea, Pinyol planteja una estratègia per aconseguir la independència al llibre Tornem-ho a fer.


Organitzat perCicle de xerrades mensual 'Objectiu Independència'Descàrregues