Concentració a favor de la Independència de Catalunya

Tàrrega, Urgell


Data

18/09/2021

Hora

20:00

Lloc

Plaça Major de Tàrrega
Plaça Major

Tornem a sortir al carrer com fem habitualment el tercer dissabte de mes, per reivindicar el dret que tenim com a poble, a l’autodeterminació.
Amb la proximitat del quart aniversari del Referèndum del 1 d’octubre, ens ha semblat que el millor lema per la concentració seria “Acabem el que vam Començar”, amb un clar missatge de culminació del camí cap a la Independència.
Com hem fet aquests darrers mesos, no podem deixar de banda la ferotge repressió a que ens té sotmesos l’Estat espanyol i en aquest sentit continuarem posant nom i rostre als nostres represaliats anònims, perquè tothom s’assabenti de la seva situació. Aquest mes comptarem amb la presència de Manel Riu i Rai López, que ens faran una descripció del seu cas particular.
Per raons logístiques, continuem fent la concentració al vespre i a la plaça Major.
Convoquem doncs la següent concentració:
Data: dissabte 18 de setembre.
Hora: les 8 del vespre.
Lloc: plaça Major de Tàrrega.
Activitat: anomenar i escriure noms de represaliats a la pancarta; testimoni directe dels afectats presents; exhibició dels cartells individuals sobre el lema “Acabem el que vam Començar”; lectura del manifest; finalitzant amb el cant de Els Segadors.
Seguint les recomanacions del Procicat imposades per la pandèmia de la Covid-19, es farà en perímetre tancat, tothom assegut en cadires amb la distància de seguretat, mascareta i gel hidroalcohòlic.
L’obligada inscripció prèvia, es farà a la mateixa concentració.
El lema d’aquesta concentració ha de servir per preparar-nos pels actes de celebració del 1 d’octubre.
No hi podeu faltar!!
Us hi esperem a tots/es!!
Salut i República Catalana!


Organitzat perConcentració a favor de la Independència de CatalunyaDescàrregues