Concentració contra la repressió de l’Estat espanyol sobre Catalunya

Tàrrega, Urgell


Data

17/07/2021

Hora

12:00

Lloc

Plaça del Carme de Tàrrega
Plaça del Carme

El tercer dissabte del mes tornarem a sortir al carrer en una nova concentració. Tot i que els nou presos i preses polítics han sortit de la presó en virtut d’un indult parcial (resten inhabilitats per anys), tres d’ells estan perseguits pel Tribunal de Cuentas i la repressió pels més de 3.000 encausats continua sense aturador. A més, encara hi ha persones al exili que no poden tornar a la seva terra en total llibertat.
Per tant, més que mai hem d’expressar la nostra més enèrgica protesta en contra del Estat repressor, fent sentir la nostra veu clara i contundent.
El lema escollit per aquesta concentració és “Tribunal de Cuentas, més repressió”, que reflecteix aquest afany de l’Estat espanyol per espoliar descaradament i de manera inquisitorial, el patrimoni de més de 40 persones.
Convoquem doncs la següent concentració:
Data: dissabte 17 de juliol.
Hora: les 12 del migdia.
Lloc: plaça del Carme (El Pati) de Tàrrega.
Activitat: escriure noms de represaliats a la pancarta; cartells individuals sobre el Tribuna de Cuentas; lectura del manifest; finalitzant amb el cant de Els Segadors.
Seguint les recomanacions del Procicat imposades per la pandèmia de la Covid-19, es farà en perímetre tancat, tothom assegut en cadires amb la distància de seguretat, mascareta i gel hidroalcohòlic.
Cal inscripció prèvia telemàticament fins al mateix dia 17 de juliol, al següent enllaç: http://scur.cat/XX7Y7E
També us podreu inscriure al nostre local del carrer Sant Joan 30 de Tàrrega, i a la nostra parada del mercat setmanal.
El lema d’aquest mes és una denúncia ferma al nou estil de repressió de l’Estat espanyol: l’espoli econòmic personal. Pura venjança.
No hi podeu faltar!!
Us hi esperem a tots/es!!
Salut i República Catalana.


Organitzat perConcentració contra la repressió de l'Estat espanyol sobre CatalunyaDescàrregues