Concentració en defensa dels represaliats anònims

Tàrrega, Urgell


Data

16/10/2021

Hora

19:00

Lloc

Plaça Major de Tàrrega
Plaça Major

Com cada mes, sortirem al carrer a manifestar la nostra protesta contra la repressió i en defensa dels milers de represaliats anònims que pateixen el jou de l’Estat espanyol, de manera injusta i avassalladora.
Després de l’èxit de les manifestacions, tant del 11-S com del 1-O, hem de continuar fent pressió al carrer de manera pacífica però constant. Els darrers aconteixements a Itàlia amb un nou revés a la (in)justícia espanyola, ens fa ser més a prop del nostre objectiu de llibertat nacional.
Com diu el lema escollit: “Amb tu, ho podrem tot”, necessitem que tornis a sortir al carrer per demostrar a l’Estat espanyol que la constància del nostre poble és inamovible.
Per tant, us convoquem a la següent concentració:
Data: dissabte 16 d’octubre.
Hora: les 7 del vespre (NOU HORARI).
Lloc: plaça Major de Tàrrega.
Seguint les normes del protocol de seguretat Covid.
L’obligada inscripció prèvia, es farà a la mateixa concentració.
Activitat: testimoni directe de Marcel Vivet, La Pública a Judici, Jordi Pesarrodona; anomenar i escriure noms de represaliats a la pancarta; exhibició dels cartells individuals sobre el lema “AMB TU, HO PODREM TOT”; lectura del manifest; finalitzant amb el cant de Els Segadors.
Aquesta vegada la concentració coincideix amb el quart aniversari de l’empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. Un motiu més si cap, per protestar contra la repressió.
No hi podeu faltar!!
Us hi esperem a tots/es!!
Salut i República Catalana.


Organitzat perConcentració en defensa dels represaliats anònimsDescàrregues