Concentració per denunciar la repressió de l’Estat espanyol

Tàrrega, Urgell


Data

20/11/2021

Hora

18:00

Lloc

Sala d’actes Biblioteca Germanes Güell
Plaça de Sant Antoni, 3

Novament i com fem cada tercer dissabte de mes, sortirem al carrer per denunciar la dura repressió que aplica l’Estat espanyol a Catalunya per qualsevol acció que faci flaira independentista.
Com es costum darrerament, donarem visibilitat a les persones represaliades més anònimes, escrivint els seus noms en una pancarta perquè quedi per la historia.
Per donar més autenticitat al nostre missatge, el lema d’aquesta concentració serà “Mai no caminareu sols”, en una clara al•lusió al nostre suport incondicional a tots els represaliats.
Aquest dissabte comptarem amb la presència dels represaliats Detingudes 23S acompanyades del seu equip de suport, i també del conseller Jordi Turull que ens relataran les seves experiències com a represaliats.
Per informar més acuradament del seu cas, Detingudes 23S presentaran el vídeo “De Matinada”.
Per tant, us convoquem als següents actes:
Data: dissabte 20 de novembre.
Presentació del vídeo a la Sala d’actes de la Biblioteca Pública Germanes Güell de Tàrrega a les 6 de la tarda, i posteriorment a les 7 del vespre concentració a la plaça Major de Tàrrega.
Seguint les normes del protocol de seguretat Covid.
Activitat: testimoni directe del integrants de Detingudes 23S i del conseller Jordi Turull; anomenar i escriure noms de represaliats a la pancarta; exhibició dels cartells individuals amb el lema “MAI NO CAMINAREU SOLS”; lectura del manifest; finalitzant amb el cant de Els Segadors.
Hem de continuar lluitant contra la injusta repressió de l’Estat espanyol, i la millor manera de fer-ho és denunciar-la arreu, però sobre tot, al territori.
Us hi esperem a tots/es!!
Salut i República Catalana.


Organitzat perConcentració per denunciar la repressió de l'Estat espanyolDescàrregues