Concentració per exigir la Independència de Catalunya


Data

23/03/2024

Hora

12:00

Lloc

Plaça Major de Tàrrega
Plaça Major

Amb pocs dies, el guió de la política catalana ha fet un gir copernicà. A banda de l’aprovació inicial (ara si) de la llei d’amnistia al Congreso, al Parlament de Catalunya s’ha rebutjat finalment els Pressupostos Generals de la Generalitat. Això ha provocat una crisi de govern i el president Aragonés ha convocat eleccions anticipades pel 12 de maig vinent.
Davant d’un seguit d’incògnites que es plantegen per aquestes eleccions, sortirem novament a la plaça per exigir clarament que un cop passades, es facin passes decidides cap a la consecució de la Independència.
Amb el lema “Eleccions Anticipades” intentarem clarificar una mica el panorama que ens espera.
Per tot això, a ANC Tàrrega per la Independència us convoquem a la següent concentració:

 

Exhibició dels cartells individuals amb el lema “Eleccions Anticipades”; lectura del article “Depèn de tu” de Maria Carme Junyent Figueras, a càrrec de Concepció Boquet, que encetarà el debat posterior; lectura del manifest; finalitzant cantant l’himne nacional de Catalunya (Els Segadors).
Un cop acabat l’acte, portarem a terme la inauguració del nou local social al carrer Major 8, on us atendrem a partir d’ara. Hi haurà un vermut per a tots els assistents.
Amb l’expectació encetada pel nou guió, ens mobilitzarem novament a la plaça.


Organitzat perConcentració per exigir la Independència de CatalunyaDescàrregues