Concentració per la llibertat dels presos i exiliats polítics

Tàrrega, Urgell


Data

19/12/2020

Hora

12:00

Lloc

El Pati
Plaça del Carme

Ha passat un altre mes des de la darrera concentració per exigir la llibertat dels presos i exiliats polítics, hi de nou tornen a convocar-la.
Aquesta vegada per les dates en que s’escau, considerem que hauria de ser una mica especial. Per donar-li més relleu, hem cregut que posar-hi una mica de música de tipus nadalenc, quedaria molt bé.
Com sabeu, per raons de la Covid-19, la cultura està passant moments de molta dificultat. Al igual que d’altres branques culturals, les formacions musicals estan molt perjudicades davant la impossibilitat de poder desenvolupar la seva activitat professional.
En aquest sentit, hem demanat als amics del grup musical Banda Sonora si ens volen acompanyar en aquest acte interpretant algunes nadales, i al mateix temps poder-los ajudar econòmicament en la mesura del possible. Han acceptat de bon grat.
Per tant, fem la següent convocatòria de concentració:
Data: dissabte dia 19 de desembre.
Hora: les 12 del migdia.
Lloc: a la plaça del Carme (El Pati), al voltant de l’arbre de Nadal que cada any instal•lem per aquestes dates.
Activitat: cançons a càrrec del grup musical Banda Sonora; lectura del manifest i cantada de Els Segadors.
Perímetre tancat, tothom assegut en cadires amb la distància de seguretat, mascareta i gel hidroalcohòlic.
Hi haurà caixa solidària per que pugueu dipositar voluntàriament el que cregueu convenient, per cobrir les despeses de l’acte.
Cal inscripció prèvia telemàticament a l’enllaç Concentració per la llibertat dels presos i exiliats polítics 19/12/2020 | inscriu.me. També us podreu inscriure al nostre local del carrer Sant Joan 30 de Tàrrega, o a la nostra parada del mercat setmanal.
En aquestes festes nadalenques, més que mai no podem oblidar la situació dels nostres presos/es i exiliats/des polítics, hi hem de reclamar amb fermesa el seu alliberament.
Us hi esperem a tots/es!!
Salut i República Catalana.

Municipi


Organitzat perConcentració per la llibertat dels presos i exiliats políticsDescàrregues