Conferència / Xerrada Agustí Colomines

Tàrrega, Urgell


Data

26/02/2022

Hora

18:00

Lloc

Sala d’actes de la Biblioteca Germanes Güell
Plaça de Sant Antoni, 3

És més que evident que degut a la desídia de la política institucional i amb el recolzament dels seus corresponents partits, el camí cap a la llibertat del nostre país Catalunya, es troba des de fa uns pocs anys en una aturada tècnica-estratègica-autonomista.
Dins del mon independentista hi ha força veus reconegudes que intenten denunciar per qualsevol medi, aquesta traïció a uns resultats electorals (2021) que van suposar el tant anomenat 52 % de vot sobiranista.
Una d’aquestes veus sense cap mena de dubte és la de Agustí Colomines, prestigiós historiador i afamat contertulià en alguns mitjans com ara televisió i ràdio.
Per tot això, a ANC Tàrrega per la Independència tenir el plaer de presentar-lo en una conferència/xerrada perquè ens expliqui a parer seu, quina és la situació actual i quin hauria de ser el futur del independentisme.
En aquest sentit us convoquem al següent acte:
Data: dissabte 26 de febrer de 2022.
Hora: les 6 de la tarda.
Lloc: sala annexa de la Biblioteca Germanes Güell de Tàrrega.
Acte: conferència/xerrada a càrrec de AGUSTÍ COLOMINES.
Pel limitat espai de que disposem, és obligatòria la preinscripció: telemàtica al següent enllaç http://scur.cat/HH4776 , al QR que trobareu al cartell, també al telèfon 636 36 54 12 (Carles) o presencialment al nostre local del carrer Sant Joan 30 de Tàrrega i a la parada del mercat.
Si voleu saber quina és la opinió d’una veu reconeguda dins del mon independentista, heu d’assistir a aquesta conferència.
Les persones assistents que ho desitgin, podran disposar de franc, d’una samarreta del 11S 2020, una mini-urna de l’1-O i una estelada de balcó.
Us hi esperem !!!
Moltes gràcies.


Organitzat perConferència / Xerrada Agustí ColominesDescàrregues