Diada de l’11 de Setembre


Data

11/09/2022

Hora

00:00

Lloc

Avinguda del Paral·lel
Avinguda del Paral·lel

Ja s’acosta la Diada de l’Onze de Setembre d’enguany i l’Assemblea Nacional Catalana l’encara amb el lema “Tornem-hi per vèncer: Independència”!

S’ha acabat esperar res dels partits, només el poble i la societat civil organitzada podran assolir la independència. La victòria de l’1-O i la majoria independentista al Parlament no es poden malgastar en taules de diàleg amb l’Estat espanyol i trifulgues internes. La samarreta negra acompanya aquest missatge i simbolitza la lluita i la no-rendició, un canvi d’etapa en què la lluita és la protagonista.

Cinc anys de greuges s’afegeixen als tres-cents anys d’intensa repressió política i judicial, de sentències contra l’escola en català, de l’espoli fiscal…, a més de l’espionatge amb Pegasus, vergonyosa baixa inversió de l’Estat en infraestructures o el projecte de llei, dit de memòria històrica, que continua deixant en mans de l’Estat la comissaria dels horrors de Via Laietana.

Tornem la independència al centre de la política i deixem els partits enrere. La força de la gent és l’única que aconseguirà l’alliberament del país. Aquest Onze de Setembre, et demanem que ens acompanyis per reclamar el que hem guanyat democràticament, sense treva.


Organitzat perDiada de l'11 de SetembreDescàrregues