Dinar Solidari Casamance – Mataró

Maresme, Mataró


Data

21/10/2018

Hora

12:30

Lloc

Plaça de Rocafonda
Plaça de Rocafonda

El proper diumenge 21/10 l’ICL (International Casamançais pour la Liberté), Òmnium Maresme i ANC Mataró organitzem un dinar solidari a la plaça de Rocafonda a Mataró.

Iniciarem l’acte a les 12.30h amb una taula rodona on coneixerem els paral·lelismes entre el Procés Casamancès i el Català. Casamance és un territori situat al sud-oest de les fronteres administratives del Senegal i al sud de Gàmbia, amb moltes similituds amb Catalunya, perquè té un potent moviment polític i social que en reclama la independència. L’ICL treballa per a donar a conèixer la realitat de Casamance a casa nostra i dóna suport al projecte independentista català. Enraonarem sobre el dret a l’autodeterminació dels pobles i sobre els drets humans. Ho farem amb David Minoves (activista polític i president del Centre Internacional Escarré per les Minories Ètniques i Nacionals) i Ahmed Apakena Dieme (doctor en ciències de la informació i membre del Moviment de Forces Democràtiques de Casamance). A les 14h oferirem el dinar (plat típic casamancès) i comptarem amb la presència de familiars dels nostres presos i exiliats. Finalment tindrem actuacions musicals per la sobretaula.

El preu del tiquet és de 5 €. Podeu passar a recollir-lo a les botigues de Can Bastons (c. Pujol 5-9), Forn Maresme (c. Barcelona 32), Can Boter (c. Barcelona 11) i Fil d’Or (c. Montserrat, 28) o a la taula informativa dels dissabtes a la tarda d’ANC Mataró (Riera cantonada c. Barcelona). Amb les vostres contribucions farem una donació a l’ACDC (Associació Catalana pels Drets Civils), entitat creada per donar suport a les famílies dels represaliats.


Organitzat perDinar Solidari Casamance - MataróDescàrregues