El Consell per la República, per què ens hi hem d’inscriure?

Sabadell, Vallès Occidental


Data

14/11/2019

Hora

19:30

Lloc

Casal Pere Quart
Rambla, 69

Comptarem amb la participació d’uns ponents de luxe: Guillem Fuster i Carme García, membres del Consell de Govern del Consell per la República i Roger Vilaseca, voluntari de Fem Consell.
L’acte organitzat per Birres per la República, Fem Consell SBD i ANC-Sabadell per la Independència, se celebrarà dijous 14 de novembre, a 2/4 de 8 del vespre, al Casal Pere Quart (Rambla, 69, Sabadell).
Molts som conscients que el Consell per la República és:
• Una estructura fora de l’abast de la legalitat espanyola i fora de les urpes de l’Estat i que actua des de l’espai lliure d’Europa.
• Una institució transversal, unitària, democràtica, i participativa on els nostres drets civils i polítics hi estan garantits.
• Una eina imprescindible amb què el govern legítim a l’exili treballa per fer efectiu el mandat republicà del Primer d’Octubre i fer efectiva la República proclamada.
• Treballa a l’espai lliure europeu en els àmbits internacional, jurídic, polític, de coneixement i cultural català.
Molts però, ens preguntem quines coses fa i potser no ho tenim gaire clar.
• El contingut de la tertúlia girarà a l’entorn de les àrees de treball del Consell per la República, de les funcions i les tasques que s’estan fent i les que tenen previst d’engegar.
• Parlaran de les estratègies generals de construcció de país i de com pot ser el trencament amb l’Estat.
Tenim eines de país per crear les estructures d’Estat que ens calen. El Consell per la República té sentit i força si, massivament, tots en som partíceps. El Consell per la República és una eina molt potent, la força de la qual depèn de la voluntat de cadascú de nosaltres.
Vine, aclareix dubtes i posa’t al día amb les persones que estan treballant directament amb Waterloo… I si encara no hi estas inscrit, fes-ho! T’hi esperem!


Organitzat perEl Consell per la República, per què ens hi hem d'inscriure?