EXPOSICIÓ RETROSPECTIVA DE CARTELLS


Data

15/09/2022 - 01/10/2022

Hora

00:00

Lloc

Carrer Carme 26
Carrer Carme 26

Ara fa 10 anys que ANC Tàrrega per la Independència es va constituir com a assemblea territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). Concretament va ser el dia 12 de febrer de 2012, amb l’objectiu de lluitar i treballar per aconseguir la Independència de Catalunya.

Al llarg de tots aquests anys l’activitat ha estat molt intensa. La nostra Territorial s’ha caracteritzat per ser una de les més actives de Regió 6 que comprèn gairebé tota la plana de ponent.

Com és lògic tots els actes i accions que hem portat a terme, les pertinents convocatòries sempre han anat acompanyades d’un cartell anunciant l’esdeveniment per engrescar la participació dels ciutadans.

Doncs bé, hem cregut interessant ara que es compleixen 10 anys de vida de la nostra organització, fer un recull de tot aquest material i mostrar-lo al públic en una exposició retrospectiva.

En aquest sentit us anunciem el següent:

Exposició retrospectiva de cartells.

Lloc: carrer Carme 26 de Tàrrega.

Dates: del 15 de setembre (inauguració) fins el dia 2 d’octubre (cloenda).

Horari: tardes de dilluns a dissabte de 6 a 9 del vespre; matins els dilluns i diumenges de 11 a 1.

L’acte de inauguració oficial es farà el dia 15 de setembre a 2/4 de 8 del vespre. Comptarem amb la presència de la nostra presidenta Dolors Feliu, el nostre vicepresident Jordi Pesarrodona, i l’alcaldessa de Tàrrega Alba Pijuan. Tothom hi és convidat.

Contingut: 190 cartells que van des del febrer de 2012 fins l’actualitat, a més d’un audiovisual on es poden veure un recull dels diferents actes assolits.

Tota persona que estigui interessada en disposar d’algun dels cartells exhibits, prendrem nota i al final de l’exposició se l’hi lliurarà al simbòlic preu de 5 €.

Creiem que per l’ampli contingut exposat, no pots deixar passar aquesta oportunitat de veure i reviure tots aquests anys de lluita compartida.

Us hi esperem !!!

Salut i República Catalana.

Carles López i Piqué, coordinador. 


Organitzat perEXPOSICIÓ RETROSPECTIVA DE CARTELLSDescàrregues