Horitzó 2023-2025: Independència / Tàrrega


Data

12/11/2022

Hora

19:30

Lloc

Punt Jove
Carrer de la Solana 6

A l’Assemblea Nacional Catalana estem organitzant el cicle de conferències “Horitzó independència: 2023-2025” a tot Catalunya per donar a conèixer la Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista. Aquesta trobada que tindrà lloc el primer trimestre de 2023, fixarà un horitzó i definirà les condicions necessàries per fer efectiva la declaració d’independència, a més d’identificar quins són els compromisos que cal assumir com a moviment per a fer-la realitat.
Aquest cicle de conferències conté una vintena d’actes per tot Catalunya i Tàrrega és un dels llocs on es portarà a terme.
La talla dels conferenciants de gran calatge independentista junt amb el tema de fons previst, ens albira una xerrada engrescadora de cara als esdeveniments polítics que es plantegen a mig termini.
Us convoquem doncs al següent acte:
Data: dissabte 12 de novembre de 2022.
Hora: a 2/4 de 8 del vespre.
Lloc: sala d’actes del Punt Jove de Tàrrega.
Acte: xerrada informativa a càrrec de Dolors Feliu Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie Catedràtica d’economia de la UB, i Antoni Castellà membre del Consell de Govern del Consell de la República.
Desprès del trencament i renovació del govern català, estem en una tessitura on cal preveure el futur amb canvis importants dins del panorama polític del país. Aquesta xerrada intentarà posar llum a les ombres que envolten el procés independentista.
Les persones assistents que ho desitgin, podran disposar de franc, d’una samarreta del 11S 2020, una mini-urna de l’1-O.


Organitzat perHoritzó 2023-2025: Independència / TàrregaDescàrregues