Judici al judici

Sant Quirze del Vallès, Vallès Occidental


Data

27/03/2019

Hora

19:30

Lloc

La Patronal
Avinguda de Pau Casals, 86

El dimecres 27 de març es farà a Sant Quirze del Vallès l’acte “Judici al judici” per analitzar el context en què s’està processant els presos polítics encausats per l’1-O.
L’acte comptarà amb el periodista Jesús Rodríguez de la Directa que acaba de rebre fa poc el premi Ciutat de Barcelona en la categoria Mitjans de Comunicació. Hi va fer aquest discurs que va causar el disgust dels regidors del PP i C’s que van abandonar l’acte de lliurament. És un coneixedor de primera mà dels fets de l’1-O i sap amb detall l’entrellat dels mitjans de comunicació i el tractament que es dóna a les notícies.
També hi serà l’advocada Mireia Montesinos de l’Associació Catalana per a la Defensa dels Drets Humans vinculada al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. L’ACDDH és una de les impulsores de l’International Trial Watch que fa seguiment del judici a l’1-O.
Amb tots dos podrem aprofundir en el tractament que rep el judici en els mitjans de comunicació i tindrem totes les respostes dels aspectes jurídics del cas.
L’acte començarà a les 19.30 a la sala Josep Brossa de la Patronal de Sant Quirze.


Organitzat perJudici al judiciDescàrregues