La Lluita Noviolenta

Sant Celoni, Vallès Oriental


Data

30/09/2019

Hora

20:00

Lloc

Sala Petita Teatre Ateneu
Carretera Vella, 25

Projecció i col·loqui del documental: “Les nostres accions, el nostre poder: del pacifisme a la lluita no violenta”. Amb la participació de Lluís Junyent membre del Secretariat Nacional.

El primer d’octubre de 2017 vam realitzar l’acte de desobediència civil més gran de la història de la humanitat. Més de dos milions de persones van desafiar la prohibició d’un estat altament repressiu que no va dubtar a colpejar-les.

I ho vam fer sense formar-nos, sense entrenar-nos, sense ser-ne conscients.

Després de dos anys presoners dels nostres presoners, que és on ens vol el regne d’Espanya, cal reaccionar. No deixarem de fer concentracions ni manifestacions. Però cal fer un pas endavant: és l’hora de passar del pacifisme a la lluita noviolenta.

És imprescindible que comencem. Per aquest motiu el dilluns dia 30 de setembre ens trobem a la sala petita de l’Ateneu de Sant Celoni. Ens trobem aquí perquè és el lloc representatiu dels col·legis electorals del municipi, lloc on les forces repressives del regne d’Espanya van aparèixer però sobretot on un munt de nosaltres es va amuntegar per defensar la democràcia.

Tots els que vam defensar els col·legis electorals aquell cap de setmana (29 i 30 de setembre i 1 d’octubre) de 2017, no podem perdre’ns el començament de la continuació perquè, tinguem-ho clar: HO TORNAREM A FER!


Organitzat perLa Lluita Noviolenta