Marxes per la LLibertat Garrotxa

Garrotxa, Olot


Data

01/02/2020

Hora

11:00

Lloc

Firal Petit d’Olot
Firal Petit

El dissabte 1 de febrer, sortirem 4 marxes dels 4 punts cardinals de la Garrotxa (Vall de Bianya, Besalú, Vall d’en Bas i Santa Pau), caminarem uns 10 km. per confluir al Firal petit d’Olot, on dinarem, farem l’acte polític i acabarem amb música, Aquesta acció la fem per reivindicar la FI DE LA REPRESSIÓ, AMNISTIA I DRET A L’AUTODETERMINACIÓ. Organitza Òmnium Garrotxa, ADL/CDR Garrotxa i ANC Garrotxa.

Els punts de sortida seran:

– Marxa de la Vall d’en Bas. Sortida de Sant Esteve, del carrer Ample/Estació del carrilet a les 11 h.

– Marxa de Santa Pau. Sortida de Santa Pau, de la carretera Gi-524 davant la parada del bus, a les 11 h.

– Marxa de Besalú. Sortida de Besalú de la carretera N-260 pk 63 davant la Fonda Siques/Pont de la carretera de Figueres, a les 7.30 h.

– Marxa de la Vall de Bianya. Sortida de l’Hostalnou de Bianya, carretera N260 pk 89, a l’alçada del Centre Cívic, a les 11 h.

Totes les Marxes, confluiran al Firal petit d’Olot, on dinarem i es farà l’acte lúdic/polític/musical. L’acte serà conduït per Jordi Pesarrodona, hi participarà el Mag Nani, l’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa, els Músics per la Llibertat de la Garrotxa i altres sorpreses que passaran per l’escenari i que desvetllarem més endavant quan estiguin confirmades.

Tothom es podrà afegir a les Marxes en qualsevol punt del seu pas. La gent d’Olot que ho vulgui, podrà afegir-se a la capçalera que més li agradi per fer més lluïdes les marxes.

Porteu el dinar a la motxilla (entrepà, carmanyola, porró, “carajillu”, ratafia i tot el que vulgueu). Al Firal petit hi haurà taules, cadires, contenidors per la brossa, etc.

Convideu tothom a participar-hi: nens, grans, veïns, amics, familiars, companys d’altres comarques …  Trepitgem fort per reivindicar l’aturada de la repressió de l’Estat Espanyol, l’Amnistia per a tots els represaliats i el dret a
l’Autodeterminació.

ORGANITZA : Òmnium Cultural Garrotxa, ANC Garrotxa, ADL Garrotxa
COL·LABOREN : Assemblea d’Artistes de la Garrotxa, Músics per la Llibertat de la Garrotxa, Jordi Pesarrodona, Mag Nani, entre altres pendents de confirmació


Organitzat perMarxes per la LLibertat Garrotxa