Sessió de formació sobre els teus drets legals a càrrec d’Eva Pous


Data

01/07/2023

Hora

19:00

Lloc

Biblioteca de les Germanes Güell
Plaça de Sant Antoni, 3

Els catalans independentistes estem vivint des del 2017 una ferotge repressió per part de l’Estat espanyol només pel sol fet de demanar el nostre dret a l’autodeterminació. Això ha comportat molts dubtes als ciutadans que volen exercir el seu inalienable dret d’expressió, no saben quin comportament han de seguir en determinades circumstàncies.
Alerta Solidària és una plataforma que treballa de manera altruista per assessorar l’activisme polític, assistint i ajudant totes les persones represaliades per causes polítiques.
L’Eva Pous és una advocada d’aquest col·lectiu, entregada en aquesta tasca solidària, i està disposada a informar-nos de tot el que cal saber per actuar correctament en situacions policials i judicials compromeses.
Per aquest motiu a ANC Tàrrega per la Independència hem cregut convenient organitzar un taller de formació sobre els nostres drets legals.
De manera que, us convoquem al següent acte:
Data: dissabte 1 de juliol de 2023.
Hora: a les 7 del vespre.
Lloc: biblioteca Germanes Güell de Tàrrega, plaça de Sant Antoni 3.
Activitat: sessió formativa a càrrec de Eva Pous d’Alerta Solidària, sobre els nostres drets legals.
A tots els assistents se’ls facilitarà el material necessari (llibreta i bolígraf) per poder prendre els apunts corresponents.
Si vols estar al corrent dels teus drets davant les forces policials i judicials, no et pots perdre aquesta convocatòria.


Organitzat perSessió de formació sobre els teus drets legals a càrrec d’Eva PousDescàrregues