Omplim Estrasburg – Venda de tiquets d’autocar des de Sabadell

Sabadell, Vallès Occidental


Data

17/06/2019 - 01/07/2019

Hora

16:00

Lloc

Local de l’Assemblea de Sabadell
Sabadell

Anem a Estrasburg a exigir els nostres drets cívics i polítics. Si no permeten que Puigdemont, Junqueras i Comín ens representin ens estan llençant els vots a la paperera!
Ens farem sentir a Estrasburg el mateix dia de la constitució del Parlament de la Unió Europea i exigirem que els diputats Puigdemont, Junqueras i Comín puguin exercir com a representants nostres.
No s’han respectat els nostres vots quan s’ha empresonat i exiliat el nostre govern electe durant la tardor del 2017. Tampoc quan van tornar a ser elegits diputats del Parlament de Catalunya el 21-D del 2017. Tampoc quan Puigdemont no va ser investit president de la Generalitat el gener del 2018, ni tampoc ho van ser ni Sánchez ni Turull. Ni tampoc han estat respectats els nostres vots quan han estat elegits diputats i senadors a les Corts i al Senat espanyols el 28 d’abril del 2019 ni tampoc quan han estat elegits regidors als municipis de Barcelona i Terrassa el 26-M. El vot dels catalans és sistemàticament violat i no serveix per res!
El Consell per la República ha emès un comunicat mitjançant el qual se’ns demana que fem una “demostració massiva de suport a la democràcia i per la llibertat dels presos polítics”.


Organitzat perOmplim Estrasburg - Venda de tiquets d'autocar des de Sabadell