Presentació del Consell per la República

Alt Camp, Valls


Data

04/06/2019

Hora

19:30

Lloc

Teatre Principal
Carrer Jaume Huguet, 10

Dimarts,4 de juny, al Teatre Principal, presentació del Consell per la República

L’acte, organitzat per l’ANC de Valls, inclourà la connexió en directe amb el conseller Toni Comín

Dimarts vinent, 4 de juny, a dos quarts de vuit del vespre i al Teatre Principal de Valls, tindrà lloc la presentació que ha organitzat l’ANC de Valls per parlar del Consell per la República: què és, com funciona i per què ens hi hem d’inscriure. L’acte anirà a càrrec de David Ferrer, i comptarà amb la participació, en directe, del conseller Toni Comín, vicepresident del Consell per la República.

David Ferrer serà l’encarregat d’explicar els objectius i el funcionament d’aquest òrgan sorgit del govern a l’exili i que té com a objectiu impulsar estratègies per fer efectiu el mandat de l’1 d’octubre. Cal dir que el Consell per la República Catalana el formen totes les persones que s’han inscrit al Registre ciutadà i que l’òrgan executiu és el consell de govern, presidit pel president Puigdemont i obert a totes les forces polítiques independentistes amb representació parlamentària i a les entitats independentistes més destacades de la societat civil, motiu pel qual també en forma part, entre altres, Elisenda Paluzie, presidenta de l’ANC.

En el decurs de l’acte, les persones que encara no s’hagin inscrit al Consell i que hi estiguin interessades es podran donar d’alta al Registre ciutadà amb l’ajuda de persones voluntàries de Valls-Alt Camp per la Independència. Per fer-ho només cal facilitar les dades personals i pagar una quota única de 10 euros, quantitat que també es podrà pagar en metàl·lic.


Organitzat perPresentació del Consell per la República