Presentació samarreta Marató TV3

Tàrrega, Urgell


Data

02/11/2019

Hora

11:00

Lloc

Laberint
Carrer del Carme

Bona nit a tothom.
Com és habitual, pels voltants de Nadal, TV3 organitza des de fa uns quants anys la Marató solidària per recaptar fons per la investigació mèdica a fi efecte de buscar remei de determinades malalties.
A Tàrrega la Comissió Marató de TV3, ja ha posat fil a l’agulla per participar amb diferents activitats per col·laborar en la recaptació.
Enguany, Tàrrega serà una de les 4 seus escollides de tot Catalunya per sortir en directe al llarg de tot el dia mostrant les seves activitats.
ANC Tàrrega per la Independència, com ha fet habitualment col·labora activament en la recaptació. Aquest any ho farem venen la samarreta de disseny exclusiu per la Marató 2019. Tots els beneficis que generi la venda de les samarretes aniran destinats a la Marató de TV3.
En aquest sentit, un convidem a la presentació de la mencionada samarreta:
Data: dissabte dia 2 de novembre.
Hora: les 11 del mati.
Lloc: zona del Laberint al carrer del Carme de Tàrrega.
Volem que aquesta presentació signifiqui el tret de sortida de totes les activitats que es faran a Tàrrega en benefici de la Marató.
El dissabte mateix, ja podeu col·laborar amb la Marató adquirint la samarreta. A partir d’aquest moment, restarà a la venda al nostre local del carrer Sant Joan 30 i tots els dilluns a la nostra parada del mercat.
Per donar màxima rellevància al acte, us hi esperem a tots!
Salut i República Catalana.


Organitzat perPresentació samarreta Marató TV3