Sopar groc solidari


Data

12/05/2018

Hora

20:00

Lloc

Escola els Alocs
Carrer de Santa Eulàlia,101

El proper dia 12 de maig, a les 20.00h, celebrarem a Vilassar de Mar, al recinte de l’Escola Els Alocs, un sopar-revetlla en defensa dels Drets Civils. I hi convidarem les entitats Associació Catalana pels Drets Civils, per la qual serà la recaptació de l’aquest sopar, i Crida per la Llibertat. Es tracta d’una iniciativa que s’ha anomenat sopar groc i que s’ha celebrat també a d’altres municipis.

La nostra intenció és que sigui una vetllada reivindicativa contra l’actual situació de repressió que estem vivint i en favor dels drets del nostre poble i les persones que ens representen i que actualment es troben represaliades.

L’acte començarà a les 20.00h amb els parlaments de qui representi l’Associació Catalana pels Drets Civils, que integrada per familiars de presos polítics i exiliats, i la Crida per la Llibertat. També hi intervindrà la nostra presidenta Elisenda Paluzie, o en el seu defecte una persona del Secretariat Nacional de l’ANC. Una hora més tard començarà el sopar i, en acabar, hi haurà actuacions musicals i una rifa que podrem fer gràcies a la solidaritat de diversos comerços del poble.


Organitzat perSopar groc solidariDescàrregues