fbpx

Sant Jordi amb l’Assemblea

La parada nacional de Sant Jordi de l’Assemblea estarà, com cada any, a plaça Catalunya, 9, de Barcelona. La parada estarà ambientada amb totes les campanyes que actualment l’Assemblea porta a terme per posar en valor que la societat civil mobilitzada continua compromesa amb la independència i que, malgrat la repressió, seguim determinats i apoderant-nos cap a l’objectiu polític.

És per això que a les 13 h es farà un acte amb tot el Secretariat Nacional i amb els candidats de les candidatures a les diferents cambres de comerç de Barcelona, Terrassa, Manresa i Sabadell sota el nom “Cambres: Eines de País”. Entre els quals destaquem: Mònica Roca, Roser Xalabarder, Nuri Roca, Anna Mas, Carme Minguella, Maria Català, Natàlia Cugueró, Joel Joan, Jaume Angerri, Pere Barrios i Joan Canadell.

A més a més, hi haurà autors i autores firmant llibres al llarg de tot el dia. A continuació es pot consultar l’horari i la llista completa:

11 h
Ramon Cotarelo
David Fernàndez i Lyona

12 h
Dolors Feliu
Bea Talegón

16 h
Gonzalo Boye

17 h
Josep Casulleras
Pau Miserachs

18 h
Lola Salmerón
Amadeu Alemany
Jordi Borràs

19 h
Mathew Tree
Roser Vilallonga

L’Assemblea tindrà parades arreu de Catalunya organitzades per les diferents territorials. Si vols saber on estarà ubicada la del teu municipi consulta directament amb la teva territorial.

Descàrregues