fbpx

Aposta de l’Assemblea per un sindicalisme independentista en les eleccions al sector públic de la Generalitat

Aquest mes de març, al voltant de 200.000 treballadors i treballadores del sector públic, un 8% de la població assalariada de Catalunya, estan cridats a les urnes. Hauran de decidir els seus representants sindicals.

Amb motiu d’aquesta onada d’eleccions, l’Assemblea ha fet una crida a votar els sindicats de classe i nacionalment compromesos. L’Assemblea considera que aquestes eleccions, conjuntament amb les que es duran a terme al mes de maig a les Cambres de Comerç i altres conteses properes, són una nova oportunitat per tenir veus independentistes als diferents estaments de la nostra societat. D’aquí neix la iniciativa Tu Votes, Tu Comptes, que podeu consultar en aquest web.

Cal un sindicalisme compromès no només amb el país, sinó també amb les seves classes treballadores, i que faci costat a les institucions catalanes i les defensi en cas d’aplicar-se un nou 155.

Per això, l’Assemblea ha fet una crida a tota la gent que tingui dret a votar perquè ho faci per opcions independentistes. A continuació, es mostren les conteses electorals més properes, a les quals també cal sumar-hi les de diversos ajuntaments, com el de Barcelona, Girona, Reus o Lloret de Mar, entre d’altres.

  • 6 de març, funcionaris de la Generalitat: personal administratiu i tècnic, bombers i agents rurals: 30.000 treballadors.
  • 11 de març, personal dels Mossos d’Esquadra: 16.000 treballadors.
  • 12 de març, personal docent no universitari: 80.000 docents.
  • 26/27 de març, personal de l’ICS: 80.000 sanitaris.

Descàrregues