fbpx

Cap de setmana de mobilitzacions: dissabte, acte de suport a la Carme Forcadell i manifestació contra el feixisme i el racisme. Diumenge, dia de solidaritat amb els joves d’Altsasu

Aquest dissabte, farà un any que Carme Forcadell, expresidenta de l’Assemblea, està injustament empresonada. Per això, dins el marc ‘Cap dona en l’oblit’, l’Assemblea Nacional Catalana organitza un acte de reconeixement i suport a les preses, exiliades i represaliades polítiques al Born de Barcelona, a les 12 del migdia.

L’acte, serà presentat per Txe Arana i comptarà amb les intervencions d’Elisenda Paluzie, Laura Borràs, Ester Capella, Núria de Gispert, Joan Rigol, Bernat Pegueroles, Olga Arderiu, Carme Sansa, Gabriela Serra, Tània Verge, Maribel Sabaté, Tamara Carrasco, Dolors Bassa (des de la presó d’Alcalá Meco), Clara Ayats, Eulàlia Bargalló, Ovidi4, Isona Passola, Dolors Sabater, a més de vídeos des de l’exili.

L’Assemblea també fa una crida a sumar-se a la manifestació, convocada per Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, de rebuig a l’extrema dreta i a favor de la diversitat. La mobilització serà dos dies després de la celebració del Dia Internacional Contra el Racisme i tot just una setmana després de l’atemptat islamòbof a Nova Zelanda. Hi participaran moltes altres entitats, més de 195. La mobilització serà el mateix dissabte, a les 17 h, a Barcelona i començarà a Jardinets de Gràcia, baixarà pel passeig de Gràcia i acabarà a la Gran Via.

A més, l’Assemblea també dona suport a la manifestació de diumenge en favor dels joves d’Altsasu, convocada pels seus familiars, que recorrerà els carrers d’aquesta població navarresa. Serà el 24 de març, a les 12 h, a l’avinguda Pamplona d’Altsasu. Hi ha diverses assemblees territorials que organitzen autocars. Es pot consultar la llista en aquest enllaç.

Descàrregues