fbpx

Centenars de persones es concentren a Barcelona i Lleida en suport a Dani Gallardo

Aquest dissabte al vespre centenars de persones es van concentrar a la plaça del Sol de la vila de Gràcia de Barcelona convocades per l’Assemblea Nacional Catalana, el Comitè de Defensa de la República del Barcelonès i el Comitè de Solidaritat, format per més de 20 grups de suport i antirepressius.

La concentració es feia al mateix moment en què es mobilitzaven a Madrid i a Lleida per Dani Gallardo. El 16 d’octubre, Dani Gallardo va participar en una manifestació en solidaritat amb Catalunya en contra la sentència de l’1-O. Gallardo a l’intentar ajudar una companya, va ser detingut.

Per part de l’Assemblea, Àngels Pujol i Cè Casabella, secretàries nacionals, van participar en l’acte llegint part d’un manifest de denúncia i suport. Pujol i Casabella van posar de manifest que a Catalunya, durant l’octubre passat, hi va haver una vaga general i les marxes per la llibertat, durant tres dies es van ocupar les principals vies del país que arribaven a Barcelona. En total, 590 talls, inclòs el tall diari que es produeix a la Meridiana cada dia i que encara persisteix. A Catalunya es van produir més de 200 detinguts i es van fer quasi 600 atencions sanitàries.

Pujol, finalment, va destacar que com Assemblea “no permetrem que passi el que <<Quan van venir a buscar-me, no hi havia ningú més que pogués protestar>> en referència al poema de Martin Niemöller que es va llegir a l’inici de l’acte.

La concentració va acabar amb les actuacions musicals de Balas 99 i Roger Español.

Descàrregues