fbpx

Comencen les eleccions al Secretariat Nacional

El diumenge 14 de juny es publicaran els resultats provisionals i el 18, els definitius. El dissabte 20, el nou Secretariat Nacional elegirà la presidència, vicepresidència, secretaria i tresoreria de l’Assemblea.
 
Avui, dimecres 10, s’han obert les votacions a les eleccions al Secretariat Nacional de l’Assemblea. Ja es pot accedir al Col·legi electoral virtual per votar les candidates i els candidats que concorren a les eleccions. L’aplicació estarà activa fins al dissabte 13 a les 23.59 h, dia que acaba el termini de votació. Diumenge, 14, es faran públics els resultats provisionals i el 18, els definitius.
 
Durant aquests quatre dies de votacions, les sòcies i els socis de l’Assemblea elegeixen els 77 membres del nou Secretariat Nacional encarregat de conduir l’entitat els dos anys vinents. No serà fins al 20 de juny que el nou Secretariat Nacional elegirà els quatre càrrecs orgànics: presidència, vicepresidència, secretaria i tresoreria. 
 
Cal tenir en compte que s’elegeixen quatre tipus de representants al Secretariat, els del bloc nacional, territorial, sectorial i joves:
 
-Nacional: s’elegeixen 13 de les 25 candidatures presentades.
-Territorial: s’elegeixen 57 de les 75 candidatures presentades.
-Sectorial: s’elegeixen 5 de les 8 candidatures presentades
-Joves: s’elegeixen 2 de les 4 candidatures presentades.
 
Aquest nou secretariat tindrà l’encàrrec d’aplicar el Full de ruta de l’entitat aprovat a la VIII Assemblea General Ordinària el passat mes de març, celebrada totalment de forma telemàtica. En el cas d’aquests comicis, també és la primera vegada que l’Assemblea fa tot el procés electoral de forma virtual, incloses les votacions. S’espera una bona participació, d’acord amb el seguiment que se n’està fent.

Descàrregues