fbpx

Concentracions arreu del país amb motiu de les detencions d’avui

L’Assemblea, conjuntament amb Òmnium, convoca aquesta tarda concentracions arreu del país per denunciar la ràtzia policial d’aquest matí i reclamar la llibertat de les persones detingudes. Deixarem clar que només la independència acabarà amb la repressió.

Aquest dimecres a la tarda es convocaran nombroses concentracions arreu del país amb motiu de les detencions efectuades aquest matí per la Guàrdia Civil. Les mobilitzacions seran entre les 19 i les 20 h a les places d’arreu del país. Cal tenir en compte que les diferents assemblees de base de l’entitat determinaran hora i lloc concret. 

Com a preludi a les mobilitzacions d’aquest vespre, entitats, partits polítics i sindicats, han fet un acte a plaça Sant Jaume de Barcelona. Per part de l’Assemblea hi ha participat la presidenta, Elisenda Paluzie. Ha manifestat que “avui hem viscut una nova operació que forma part de la causa general contra l’independentisme. No ens enganyem, és per això que els persegueixen i els detenen“.

D’altra banda, Paluzie ha deixat clar que “no deixarem que l’Estat espanyol posi els seus tentacles de poder sobre l’independentisme. Només amb la independència acabarem amb la repressió. Presumpció d’innocència per davant de tot i més, avui”. En aquest sentit, cal avançar cap a la llibertat nacional de Catalunya i deixar enrere un Estat que no entén altres paraules que la repressió, la persecució política i la vulneració de drets. “Avui és un dia per estar units, cal unitat davant la repressió“, ha conclòs la presidenta de l’Assemblea.

De cara a les mobilitzacions d’aquesta tarda, l’Assemblea vol recordar que cal respectar les mesures sanitàries, portar mascareta i respectar les distàncies.

Descàrregues