fbpx

Conjurem-nos per la independència, avui tothom a Lledoners!

Ens trobem davant d’un Estat que ens oprimeix, vulnera drets fonamentals i sense garanties judicials. Assemblea, sempre dins l’estratègia noviolenta, impulsarà tota una sèrie d’accions per establir una estratègia compartida amb tots els actors independentistes: Govern, Parlament (partits) i societat civil; per impulsar la via unilateral, l’escenari que l’Assemblea considera més probable i l’únic que depèn de nosaltres i ens permet ser proactius; i per denunciar als organismes internacionals la situació de vulneració de drets polítics i civils dels ciutadans catalans.

L’objectiu de la vaga de fam de Jordi Sànchez (empresonat pel fet de ser president de l’ANC) i Jordi Turull és denunciar aquesta vulneració de drets fonamentals i aquest bloqueig deliberat de poder accedir a la justícia europea.

Ens trobem davant d’un judici que no hauria d’existir, un judici polític que està reprimint el dret universal a l’autodeterminació. Organitzar un referèndum no és delicte en cap lloc del món civilitzat on hi ha democràcies de qualitat. L’Estat espanyol, en canvi, ha convertit el dret a l’autodeterminació en un delicte inexistent, la rebel·lió.

Com a entitat no ens quedem només en la mera denúncia, sinó que lluitem proactivament pels nostres drets i comencem per convocar una concentració avui, 2 de desembre, el dia que també fa un any i un mes que Oriol Junqueras i Quim Forn estan empresonats, a les 18 h al Centre Penitenciari de Lledoners.

Convidem a tothom a sortir de casa seva, per trobar-nos conjuntament a les principals vies del país, per anar plegats i tranquil·lament fins a Lledoners. Allà, a les 18 h, farem un gran cercle de llum envoltant la presó de dignitat i coratge per fer efectiva la República catalana.

Cal no confondre la lluita per l’autodeterminació amb la lluita contra la repressió. Endeguem passes per denunciar el bloqueig a la justícia europea que el Constitucional els imposa, tal com Jordi Sànchez i Jordi Turull denuncien amb aquesta vaga de fam.

Conjurem-nos per la independència. Conjurem-nos per alliberar-nos com a poble. Són la nostra força, persistència i voluntat les que ens faran esdevenir un Estat independent en forma de república i, a la vegada, és l’única via que els farà lliures.

#FemLaRepúblicaCatalana

Descàrregues

  • 2D (175 kB)
    02.12.2018