fbpx

Eines de País escull Joan Canadell com a candidat a presidir la Cambra de Barcelona i Mònica Roca com a vicepresidenta primera

Victòria de la candidatura Cambres: Eines de País

Aquesta tarda els membres d’Eines de País, que en les darreres eleccions a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona han obtingut majoria absoluta de vocalies al ple de la Cambra, s’han reunit al circuit de Montmeló.

Han triat aquest espai ja que consideren que és una de les infraestructures de país fonamental per a la projecció empresarial i turística de Catalunya.

La reunió ha durat unes quantes hores i s’hi han tractat diversos temes amb un consens absolut. Un dels temes tractats són els principis que regiran la Cambra de Barcelona i els càrrecs que proposaran per gestionar-la en els propers quatre anys.

Els principis que regiran la gestió es basen en tres punts fonamentals:

1. Eines de País treballarà per assegurar la viabilitat econòmica de la Cambra de Barcelona, incrementar la seva representativitat en el teixit empresarial i en les institucions i consolidar el seu prestigi nacional i internacional.

2. La candidatura guanyadora té una gran responsabilitat cap als votants i cap a totes les empreses que generen riquesa i llocs de treball a Catalunya, siguin grans, mitjanes, petites, micros o autònoms.

3. Eines de País es proposa treballar d’una manera lleial i seriosa per aconseguir una República catalana independent, rica i pròspera.

Amb aquests objectius com a base, Eines de País ha votat qui proposarà de candidat per presidir la Cambra de Barcelona així com els candidats dels següents llocs del Comitè Executiu:

President: JOAN CANADELL

Vicepresidenta primera: MÒNICA ROCA

Vicepresident segon: PERE BARRIOS

Vicepresidenta tercera: ROSER XALABARDER

Tresorer: JORDI POMAROL

Tal i com Eines de País ja havia anunciat, es repartirà el mandat per tal que sigui paritari. Així, Canadell exercirà aquest càrrec dos anys, i a mig mandat el rellevarà l’empresària Mònica Roca.