34 Mesos Cap Dona en l’Oblit: Xerrada amb Dolors Feliu


Data

23/01/2021

Hora

17:30

Lloc

Virtual
Inscriu-te per rebre l'enllaç

Acte de la Campanya Cap Dona en l’Oblit en motiu dels 34 mesos d’injustícia. Com cada 23 de mes, exigim la llibertat de totes les represaliades polítiques, denunciem la constant vulneració de drets i les vindiquem a totes com a protagonistes del porcés d’independència de Catalunya.

Dissabte 23 de gener, conversarem amb Dolors Feliu, advocada, directora general de Drets i Assumptes Constitucionals, i integrant del Col·lectiu Praga, amb ella abordarem les diferents mesures plantejades com a vies per aconseguir l’alliberament de les represaliades polítiques.

Amnistia, indults, reforma codi penal, revocació del tercer grau, anul·lació de les causes obertes, arxivament, sentència tribunals internacionals, fer efectiva la independència… Què implica cadascuna? Quines condicions requereixen? Quan passarà? Què podem fer la ciutadania?

La COVID19 ens impedeix fer la xerrada presencial. Inscriu-te per rebre l’enllaç a la sessió virtual. Apunta’t abans del 23 de gener a les 12 h! Enviarem l’enllaç per correu. http://www.inscriu.me/ca/34-mesos-cap-dona-en-loblit

Cap Dona en l’Oblit… cada 23 de mes a les places o a les xarxes, fins a retrobar-nos totes en llibertat! I molt felices que l’Adrià Carrasco estigui a casa lliure!

Dones ANC som impulsores de la Plataforma Dones x la República i des d’aquí convoquem aquest 23 de gener!

#capdonaenloblit #llibertatpresespolítiques exiliades i encausades #llibertat


Organitzat per34 Mesos Cap Dona en l'Oblit: Xerrada amb Dolors FeliuDescàrregues