Catalunya entre els seus drets jurídics originals i la seva realitat actual


Data

12/06/2024

Hora

18:00

Lloc

Teatre de Sarrià
Carrer Pare Miquel de Sarrià, 8

Ens plau convidar-vos el proper 12 de juny a les 18h al nostre proper acte “Catalunya entre els seus drets jurídics originals i la seva realitat actual

Conferència moderada per en Sergi Mateu i Vives, conegut actor nacional de teatre, cinema i televisió i col·laborador de la nostra territorial, que comptarà a la presència de:

L’Oriol de Fàbregues-Boixar.

Metge neuròleg,doctor en neurociència i professor associat a la UAB. Acadèmic corresponent de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, de qui s’adjunta l’article “Sobre la confusió historiogràfica entre «suspensió i supressió» versus «abolició i derogació» de les constituciones i altres drets de Catalunya”.

Sebastià Sardiné Torrentallé

Jurista, ha participat en el projecte d’elaboració de la Llei de Transitorietat Jurídica i de la Constitució Provisional per a la República Catalana (Constituïm). Us recomanem el seu darrer article publicat a l’Unilateral (“Catalunya. De la “Immunitas Plebis” a la Justa Causa”).

L’acte anirà precedit per un còctel de benvinguda i una exposició, amb col·laboració amb el Memorial 1714, d’un dels personatges més importants que ha tingut mai Catalunya: el Notari Reial Vilana Perles de qui us n’adjuntem una petita biografria. Ens acompanyarà el Sr Sebastià Sardiné que és un gran expert en Vilana Perles.

En aquest acte, recordarem plegats al nostre estimat company i amic: l’Antonio Agudo.


Organitzat perCatalunya entre els seus drets jurídics originals i la seva realitat actualDescàrregues