II Fòrum de la Taula Social La Revolta Pels Drets


Data

23/07/2022

Hora

10:00

Lloc

Plaça del Nord
Barcelona

TORNEM A LES PLACES! El 23 DE JULIOL ENS TROBAREM A LA PLAÇA DEL NORD DE BARCELONA, A GRÀCIA!

La Taula Social és l’espai de confluència creat el febrer del 2021 per a treballar per la república catalana des de l’exercici i defensa dels drets. Les vulneracions dels drets són tan freqüents que les estem normalitzant i ens cal promoure alternatives que retornin els drets a les persones, així com donar suport a iniciatives d’entitats i col·lectius amb qui compartim la defensa dels drets per a tothom.

Per segon any, organitzem una jornada per posar en comú la feina feta, és el que anomenem Fòrum de la Taula Social. L’any passat, va ser una jornada molt restrictiva per la pandèmia. Ens vam trobar als Lluïsos de Gràcia. Aquest 2022, volem tronar a la Plaça del Nord i celebrar que deixem enrere el coronavirus, i retrobar-nos a l’aire lliure.

A la web de la Taula Social, trobes tota la informació del Fòrum actualitzada: https://taulasocial.cat/blog/iiforumtaulasocial
PROGRAMA, 10 h A 15 h

10 h Benvinguda. Presentació II Fòrum Taula Social, amb Dolors Feliu, presidenta de l’Assemblea

10.15 h Taula 1: Emergència climàtica: Comunitats energètiques renovables. L’energia en mans de la gent. Sobirania energètica.

11.45 h Taula 2: Emergència social: Guanyar-te la vida o el dret a existir: La Renda Bàsica Universal (RBU). Presentació del Pla Pilot de la RBU de la Generalitat de Catalunya. Declaració de suport a una RBU.

13.15 h Fem Xarxa: Mobilitzacions, campanyes i iniciatives socials transformadores. Amb la participació de diferents col·lectius que donaran a conèixer la seva activitat i com donar-hi suport. Cloenda del Fòrum amb un Vermut popular i solidari.

Durant tot el matí: Recollida de productes menstruals pel Rebost Solidari de Gràcia i recollida de signatures a favor de l’ILP Regularització ARA.


Organitzat perII Fòrum de la Taula Social La Revolta Pels DretsDescàrregues