Llibertat Exiliades polítiques. 40 mesos d’Injustícia


Data

23/07/2021

Hora

19:00

Lloc

Telemàtic
Zoom

Dones ANC coorganitzem l’acte dels 40 mesos d’injustíca del 23 de juliol, aquest mes, dedicat especialment a les exiliades polítiques.

Com cada 23 de mes, exigim la llibertat de totes les represaliades polítiques, denunciem la constant vulneració de drets i les vindiquem a totes com a protagonistes del procés d’independència de Catalunya. Inscriu-te a l’acte aquí: https://www.inscriu.me/ca/llibertat-exiliades-politiques

Divendres 23 de juliol conversarem amb Clara Ponsatí, Marta Rovira i Meritxell Serret de l’exili i les causes obertes per haver fet possible el referèndum de l’1 d’octubre 2017. També ens acompanyarà en la conversa Maribel Sabaté, mare d’Anna Gabriel. Persecució, odres d’extradició, judicis pendents…. Més de 3 anys d’exili! Com estan, com ho viuen, com persisteixen, expectatives davant els tribunals europeus, com podem incidir per a la seva llibertat….

Divendres 23 de juliol totes amb les exiliades! Les volem a totes a casa i en llibertat. Exigim la cancel·lació de totes les causes obertes! 3.300 persones represaliades: Prou repressió! Llibertat!

Acte col·lectiu que organitzem amb les companyes de la Plataforma Dones x República.
dones@assembla.cat


Organitzat perLlibertat Exiliades polítiques. 40 mesos d'InjustíciaDescàrregues