fbpx

L’ANC i Òmnium fan efectiu el pagament de la fiança de més de 2,1 milions imposada pel jutge Llarena

La fiança de més de 2,1 milions imposada pel Tribunal Suprem als membres del Govern de la Generalitat de l’anterior legislatura ja ha estat pagada gràcies als miler d’aportacions de la ciutadania. Aquest matí, la Caixa de Solidaritat ha pogut fer efectiu el pagament, després de completar tots els tràmits adients.

Des de divendres, moment en què es va fer una crida per omplir la Caixa, i fins avui al migdia, s’han recollit 1.766.391 euros, que sumats a les donacions que s’havien fet anteriorment, han servit per arribar a la xifra de més de 2,1 milions d’euros.

Tot i la xifra desorbitada, la gran generositat de la societat catalana, que en pocs dies ha aconseguit gairebé 2 milions d’euros en aportacions desinteressades, s’ha pogut donar sortida al pagament de la fiança. Des de l’Assemblea es vol agrair aquesta resposta tan massiva i generosa, i es fa una crida a seguir omplint la Caixa de Solidaritat pels possibles embats judicials que puguin venir en un futur. La solidaritat i persistència són la força del moviment.

Descàrregues