fbpx

L’Assemblea, ben present a l’acte de Perpinyà

Aquest dissabte, l’independentisme té una cita a Perpinyà, on se celebrarà el primer acte del Consell per la República Catalana en terres catalanes. L’Assemblea, que en forma part, hi participa organitzant la gran majoria d’autocars i aportant el gran gruix de voluntaris.

Nova samarreta de l’Assemblea

L’Assemblea estrenarà una nova samarreta coincidint amb l’acte de Perpinyà. Es podrà aconseguir a les dues parades de l’Assemblea degudament identificades que hi haurà a l’interior del recinte de l’acte, així com a la fira d’entitats que organitza posteriorment el Comitè de Solidaritat Catalana.

Per a qui no sigui sòcia o soci de l’Assemblea hi haurà un oferta especial: si se’n fan i abonen el primer trimestre, s’enduran la samarreta de franc.

Més endavant també estarà disponible a la botiga de l’Assemblea.

Horaris

8 h: obertura de portes.

10.15 h: inici de les actuacions musicals.

11.30 h: actuació castellera.

12 h: inici de l’acte polític on hi haurà representades totes les veus de l’exili i de la repressió. L’acte serà conduït per Carme Sansa i Lloll Bertran i comptarà amb les actuacions de Roger Mas, Gerard Jacquet i Lluís Llach.

14 h: fira d’entitats organitzada pel Comitè de Solidaritat Catalana al Palau de Congressos de Perpinyà, una vegada acabat l’acte.

Recomanacions:

Pel fet de ser una mobilització diferent i en un recinte delimitat, caldrà tenir previsió, paciència i respectar les instruccions de les voluntàries i els voluntaris.

Es recomana portar aigua (menys de 500 ml), menjar, calçat còmode i el mòbil carregat.

Hi haurà 36 controls estrictes a l’entrada del recinte on es farà l’acte per tant, és aconsellable dur a sobre només el que sigui imprescindible.

Porteu la documentació reglamentària vigent (no caducada).

A més, la prefectura ha informat que hi ha una sèrie d’objectes que, per seguretat i les característiques de l’acte, no es deixaran entrar al recinte. Són els que trobareu en la imatge. Entre d’altres, no es podran entrar ni ampolles d’aigua grans (només petites, 500 ml, i sense tap), ni pals rígids de banderes (només els pals de plàstic buits per dins i amb una llargada màxima de 1,5 metres).

Descàrregues