fbpx

L’Assemblea comença un cicle de trobades participatives per tot Catalunya amb el lema “Reactivem-nos”

El president Lluís Llach i el coordinador de la Comissió d’Accions al Territori, Jordi Pesarrodona, visitaran desenes de ciutats catalanes durant l’estiu en una sèrie de xerrades per escoltar i reactivar l’independentisme.

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) inicia una gira per diverses ciutats de Catalunya per escoltar l’independentisme i reactivar-lo. Sota el clam “Reactivem-nos”, Lluís Llach i Jordi Pesarrodona inicien una sèrie de trobades participatives amb l’independentisme, per acostar el Secretariat Nacional a les assemblees territorials i engrescar les bases per a un nou embat.

Una de les prioritats del Secretariat Nacional actual és millorar la comunicació bidireccional amb les assemblees de base. L’objectiu és tornar a activar l’independentisme i escoltar les diferents propostes de les bases fent desenes de trobades pel Principat. D’aquesta manera es vol construir un nou full de ruta, de baix a a dalt, que expressi el que sent l’independentisme. Aquesta campanya ha de servir per enfortir de nou la musculatura de l’independentisme i de l’Assemblea.

En aquest mapa podreu trobar actualitzades totes les xerrades que s’han programat.

Descàrregues