fbpx

L’Assemblea crida a apuntar-se al registre de votants de les Primàries Catalunya per maximitzar el nombre d’alcaldies independentistes

Crida de l’Assemblea a ampliar el registre de votants de Primàries Catalunya. Des de l’Assemblea, s’estan impulsant primàries republicanes per garantir que el màxim nombre de ciutats i viles del país estiguin en mans independentistes. Per això, fa poques setmanes es va fer públic el projecte Primàries Catalunya, engegant conjuntament amb altres entitats.

La voluntat de l’Assemblea és apoderar la ciutadania, a través de la tria ciutadana, apostar per la renovació, a través d’un procés obert a tothom, i aconseguir llistes transversals amb un objectiu comú: assegurar el mandat republicà i generar opcions reals de guanyar en ciutats clau, tot agrupant el vot independentista.

Per això, s’ha fet una crida a registrar-se com a votant al web primariescatalunya.cat, per maximitzar el màxim nombre de registrats i, així, exigir unitat i compromís amb el mandat de l’1O als partits polítics.