fbpx

L’Assemblea crida a participar en l’acció ciutadana per reclamar la regulació del dret a l’autodeterminació a la Unió Europea

L’Assemblea Nacional Catalana ha endegat una campanya per impulsar la regulació del dret a l’autodeterminació a Europa, en el marc de la Conferència sobre el Futur d’Europa de la Comissió Europea. La iniciativa prové de l’activista independentista Jaume Bardolet, que ha presentat una proposta de creació d’un mecanisme destinat a facilitar i resoldre, per mitjans democràtics eventuals, conflictes d’autodeterminació a la UE. Aquesta eina hauria de garantir que no es puguin imposar certes posicions polítiques, ni impedir debats.

Per tal que la iniciativa sigui tinguda en consideració per part de la Comissió Europea, és fonamental que rebi el màxim de suport possible abans del diumenge 20 de febrer, data límit de presentació de propostes a la Conferència sobre el Futur d’Europa. Per donar suport a la iniciativa, els ciutadans han de registrar-se al sistema EULogin, seguint aquests quatre senzills passos:

Pas 1: Seguiu aquest enllaç (en castellà, o aquí en anglès) i ompliu els camps. És important que utilitzeu un correu electrònic actiu per registrar-vos, ja que el necessitareu per activar el vostre compte. Un cop premeu el botó “Crear cuenta”, veureu el següent missatge:

Pas 2: Hauríeu de rebre un correu electrònic de confirmació amb un enllaç per generar una contrasenya. Creeu una contrasenya i premeu el botó “Enviar”.

Pas 3: Un cop hagueu generat la contrasenya, ja haureu entrat al vostre compte. També podeu iniciar sessió mitjançant aquest enllaç (important: és possible que el sistema us demani omplir un segon formulari addicional, i us arribi una segona confirmació per e-mail. Els correus de confirmació poden tardar alguns minuts, inclús hores, en arribar, així que us demanem paciència en aquest sentit).

Pas 4: A continuació podeu accedir a la iniciativa seguint aquest enllaç (en castellà, o aquí en anglès), i donar-hi suport prement els botons “Adherir-se” i “Seguir”, i també deixant-hi un comentari de suport a baix.

Feu sentir la vostra veu! Quants més suports obtingui la proposta, més possibilitats hi haurà que sigui tinguda en compte per part de la Comissió Europea.

Gràcies per formar part d’aquest projecte, i pel vostre suport al reconeixement del dret a l’autodeterminació a la Unió Europea!

Descàrregues